Bij onze wasserij is uw kleding in goede handen

Particuliere klanten

Wasserij Schepens in Sint-Martens-Latem wast en strijkt de was van particulieren zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. U kunt uw mand bij ons binnenbrengen of ons bellen zodat onze chauffeur uw was komt ophalen.

Onze prijzen:

  • Kilowas (tafellakens, servetten, dekbedovertrekken, hoeslakens, fluwijnen, sponsgoed): € 4,2/kg
  • Textielnazicht: € 0,50 per stuk
  • Supplement overhemd: € 4,20

Ook voor rustoorden en instellingen hebben wij een mooie oplossing en verzorgen we de was voor de residenten. Neem contact met ons op en dan bespreken we de beste organisatie en bezorgen u logistieke steun.

Horeca

Voor de Oost-Vlaamse hotels verzorgen we de sneldienst voor klanten en personeelsleden. Was die voor 9 uur aan de receptie wordt afgegeven, bezorgen wij voor 18 uur terug. Snel en efficiënt, daar staan wij voor. Wilt u linnen huren of wenst u uw eigen linnen te gebruiken? Wasserij Schepens staat bekend om kwaliteit en flexibiliteit.

Werkkledij

Bij Wasserij Schepens gaat kwaliteit boven kwantiteit. Voor bedrijven tot tweehonderd werknemers zult u bij ons een antwoord vinden op al uw vragen. En we laten u meteen zien hoe concurrentieel onze prijzen zijn!

Contact opnemen

Zijn er nog zaken die u wilt weten over de diensten van onze wasserij in Sint-Martens-Latem? Dan vragen wij u om snel contact op te nemen met ons. Wij helpen u graag verder op weg.

Back to Top